Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
microwave, ethos x, milestone, olie, extractiemicrowave ethos x line milestonemicrowave, ethos x, milestone, olie, extractie

Microwave Ethos X-line

FabrikantMilestone
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Milestone, ETHOS X-line - Ethos X 2.0, Ethos XL
Microwave Ethos X-line: ETHOS X 2.0 en ETHOS XL: oplosmiddelvrije extractie van plantaardige oliën. Twee moderne extractie systemen van Milestone voor respectievelijk ambachtelijke en middelgrote, en grote verwerkers van essentiële oliën.

Omschrijving

Milestone, microwave systemen ETHOS X-line

Het gebruik van microgolftechnologie voor oplosmiddelvrije extractie uit botanisch materiaal is door de jaren heen door Milestone geperfectioneerd, wat heeft geresulteerd in de ETHOS X 2.0 en ETHOS XL. Twee moderne extractie systemen voor respectievelijk ambachtelijke en middelgrote, en grote verwerkers van essentiële oliën.

Zuiverder en hogere opbrengst

ethos x 2.0

  Het Green-Technology concept van de ETHOS X-microwave-systemen heeft een aantal bewezen voordelen:

  - Sneller extractieproces voor een hogere productiviteit.

  - Toevoeging van chemische oplosmiddelen overbodig, dus minder afval, lagere kosten en veiliger.

  - Verbeterde verwarmingsefficiëntie, wat een zuiverder resultaat geeft.

  - Geen bijproducten wat intensieve zuivering overbodig maakt.

Hiermee beschermt de gepatenteerde microgolfbenadering het authentieke profiel van de gewonnen essentiële oliën.

 

Tijdwinst

Door de combinatie van een hoog vermogen van de magnetrons en de roterende reactor, verloopt bij de ETHOS X-lijn het extractieproces sneller en de verwarming gelijkmatiger. Een typische extractie duurt daarom slechts 60 tot 90 minuten.

 

Groot of nog groter

Het ETHOS X 2.0 model is ontworpen met als doel het extractieproces voor ambachtelijke toepassingen en middelgrote commerciële bedrijven te vereenvoudigen, onder andere door de grote reactor van 15 liter.

ethos x 2.0 operator

 

Voor het verwerken van nog grotere hoeveelheden botanisch materiaal is de ETHOS XL het aangewezen systeem, want deze heeft een grotere capaciteit en vereenvoudigde workflow.

ethos xl operator 2

 

Alle ins en outs

Meer informatie over de Ethos X 2.0 en Ethos XL? Download onder de tab specificaties de brochure en/of bekijk de 2 videos.

Wilt u echt alles weten of een offerte ontvangen, neem dan contact op met de productspecialist op 0346- 26 90 90 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Specificaties

Video

Video

Video Ethos X 2.0

 

Video Ethos XL

Terug naar: Extractie van geur en smaakstoffen