Zoek in alle pagina's

Brady printers

Brady, printer, laboratorium, identificatie

Brady printers

Nooit meer verwarring over de inhoud van een laboratorium buisje, fles, microtiterplaat of petrischaal of de identiteit van een objectglas. Met de Brady printers kan haarscherp worden geprint op speciale laboratorium labels. Dat betekent dat zelfs kleine buisjes kunnen worden voorzien van duidelijk leesbare tekst, barcodes en/of logo’s. Omdat de printers werken volgens het thermisch transfer principe blijft de tekst over lange periode leesbaar, zeker in combinatie met de labels die bestand zijn tegen typische laboratoriumcondities, zoals extreme kou, warmte, vocht en chemicaliën. Onleesbare handschriften of barcodes en vervaagde opdrukken behoren tot het verleden.

De printers zijn onder te verdelen in:

  • Desktop printers, aangestuurd met label ontwerp software, en verkrijgbaar in uitvoeringen voor incidenteel of intensief gebruik.
  • Handprinters beschikken over een toetsenbord, maar zijn vaak ook aan te sturen met label ontwerp software. Dit type printer is ideaal als op verschillende locaties moet worden geprint.Resultaten 1 - 12 van 14Show:     items per pagina
Resultaten 1 - 12 van 14Show:     items per pagina