Telnr. +31(0)346 269090

 

 

Automatiseer de identificatie van buisjes

Met de Brady label-applicator

 

In laboratoria kost het identificeren van grote hoeveelheden samples veel tijd. Tegelijkertijd is identificatie van het allergrootste belang om verwisseling of verlies van samples uit te kunnen sluiten.

 

405w Brady-Lab-i7100-vial-tube-app-Pic-800x600

 

 

Met de Brady I7100 Vial Applicator brengt u in enkele seconden een geprint label aan op een buisje. Buizen met en zonder dop met een diameter tussen de 10 en 15 mm een lengte van 38 tot 105 mm, zijn geschikt voor gebruik in de i7100 Vial Applicator. De buisjes worden handmatig geplaatst en het printen start d.m.v. een commando op de printer of een voetpedaal, waardoor u handen vrij heeft .


BradyPrinter i7100 Vial Label Applicator Eject GIF-1

De Brady labels zijn geschikt voor de veeleisende laboratoriumomgeving. De labels en de opdruk zijn bestand tegen verschillende chemicaliën, vloeibare stikstof, vriezers, Autoclaaf (121°C) en het heet waterbad (100°C).


Met onze Brady Workstation software kunt u heel eenvoudig een import doen vanuit Excel, zodat u heel snel een reeks met labels kunt printen met de gewenste data, zoals tekst, 1D en 2D barcodes. Ook zijn er mogelijkheden om met LIMS systemen of andere primaire applicaties waar belangrijke data staat te communiceren.


Drie redenen om deze printer te gebruiken zijn:

1 Met de Brady Printer I7100 met vial applicator kunt u de reeks labels snel en correct printen en om de sample buis wikkelen in één handeling.

2 Hiermee automatiseert u het proces voor een deel, in plaats van de labels eerst te printen en vervolgens met de hand aan te brengen, kunnen medewerkers hun kostbare tijd besteden aan hun kerntaken.

3 Het automatisch aanbrengen van de labels, zorgt ervoor dat de labels netjes en recht op de buizen wordt geplakt hiermee verkleint u de kans van verlies van labels in bijvoorbeeld vloeibaar stikstof.

 

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=22GZeUOaf5w

 

BROCHURES

Cost Calculator i7100_Vial_Label_Applicator_Cost_Calculator_Dutch.pdf Sellsheet.pdf

i7100_Vial_Tube_Applicator_Infosheet_Europe_Dutch.pdf