Telnr. +31(0)346 269090

 

Zoek in alle pagina's

Milieu applicaties

13-ethos-x no background

Geavanceerde laboratorium magnetron

microwave extractie systeem voor milieu applicaties


Microgolf systeem extractie milestone extractie van geurstoffen en smaakstoffen

 

 

 

 

 

 

De methode US EPA 3546 is een procedure voor de extractie van in water oplosbare of enigszins in water oplosbare organische verbindingen uit de bodem, klei, sedimenten, slib en vast afval.

De procedure maakt gebruik van microgolfenergie verhoogde temperatuur en druk (100-115 ° C en 4-12 bar) in een gesloten vat met daarin het monster en organische oplosmiddelen, recovery’s van het analyt te bereiken die gelijkwaardig zijn aan die van Soxhlet extractie, met minder oplosmiddel en significant minder tijd dan de Soxhlet procedure.

Deze methode is toepasbaar voor de extractie van semi-vluchtige organische verbindingen, organophosphorus pesticides, organochlorine pesticides, chlorinated herbicides, phenoxyacid herbicides, substituted phenols, PCBs en PCDDs/PCDFs, die vervolgens kunnen worden geanalyseerd met een verscheidenheid aan chromatografische procedures.

Het totale concept van de ETHOS X voor milieu-toepassingen is ontwikkeld om volledig te voldoen aan de eisen van de EPA en ASTM methoden.

Dit systeem is ontwikkeld door het bestuderen van de werkroutine van enkele duizenden contractlaboratoria wereldwijd bij het uitvoeren van oplosmiddelextractie.

Door het aanbieden van een geïntegreerde oplossing kunnen hun activiteiten eenvoudiger, sneller en veiliger maken.

De ETHOS X verwerkt meer monsters in minder tijd en gebruikt een fractie van oplosmiddelen in vergelijk tot andere technologieën. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en het zorgt voor consistente resultaten met een minimale kosten.

Microgolf magnetron lab extractie van geurstoffen en smaakstoffen

Een volledig nieuwe rotor is speciaal ontwikkeld door Milestone voor het werken volgens EPA 3546 eisen. Deze nieuwe rotor bestaat uit een 24-posities carrousel, waarbij grote drukvaten gemaakt zijn van een uniek inert polymeer materiaal.

De kern van het vat is een wegwerp en goedkoop 100 ml glazen flacon. Een zelfregulerende druk deksel verzekert een veilige werking van het systeem. Druk wordt bewaakt en in alle vessels gecontroleerd door contactloze sensoren.

 

Kenmerken Ethos X

Lees ook

Resultaten 1 - 1 van 1Show:     items per pagina
Resultaten 1 - 1 van 1Show:     items per pagina