Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
Brady FRID labelBrady FRID label

RFID labels

FabrikantBrady
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Brady, RFID labels voor uw laboratorium
Op de Brady RFID-labels kunnen ook barcodes, logo en/of tekst worden geprint, wat nieuwe mogelijkheden creëert voor de identificatie van lab monsters, apparatuur en chemicaliën

Omschrijving

RFID labels voor uw laboratorium 

De introductie van Brady RFID-labels en scanners zal identificatie op laboratoria gaan veranderen

Op de Brady RFID-labels kunnen ook barcodes, logo en/of tekst worden geprint, wat nieuwe mogelijkheden creëert voor de identificatie van lab monsters, apparatuur en chemicaliën. Met name door de snelheid, zekerheid en toegankelijkheid.

RFID heeft bovendien een hoge nauwkeurigheid bij de eerste verwerking, zeker in vergelijking met traditionele barcodes, zodat het minder tijd kost om de gevolgen van foutieve barcodescans te corrigeren.

   

NFC temp labels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar ligt dan de toepassing op het lab?

Bijvoorbeeld om snel inzicht te krijgen in de locatie van een monster in de vriezer.

  • Met het volgen van RFID-monsters lokaliseert u monsters al voordat u de deur van de vriezer opent. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook in energieverbruik.

  • Omdat meerdere RFID labels in één keer kunnen worden gescand, is het ook ideaal om bijvoorbeeld de complete chemicaliënvoorraad binnen een paar minuten te inventariseren met een speciale scanner.

  • Bovendien maakt het identificeren van laboratoriumapparatuur met RFID labels het mogelijk om lab apparatuur te lokaliseren en de benodigde service in te plannen.

  • Optioneel kan een hoogwaardige sensor worden toegevoegd aan het RFID label voor het vastleggen van relevante gegevens, inclusief de temperatuur.

  • Brady maakt slimme RFID labels voor temperatuurmonitoring. U plakt het label op een oppervlak en leest de temperatuur af op een RFID lezer of smartphone.De afgelezen waarde kan vervolgens worden verwerkt.

De mogelijkheden zijn legio. Vraag een passend advies bij de specialisten van Salm en Kipp (0346 26 9090 ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

RFID chip

Uiterst efficiënte temperatuurmeting in laboratoria

Monitor eenvoudig temperaturen: goedkope temperatuurmonitoring met passieve, slimme RFID-labels met een NFC-interface conform ISO 18000-6C en ISO 14443 en een frequentieband conform ETSI, die geen energie of onderhoud vereisen. Labels worden wanneer nodig van energie voorzien door HF- of UHF-compatibele lezers.

Geschikt voor alle oppervlakken: verkrijgbaar in diverse dunne en flexibele industriële labelmaterialen met verschillende kleefstoffen die blijven kleven op gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en op vlakke en gebogen oppervlakken.

Complete oplossing: omvat RFID-labels, labelprinter, labelontwerpsoftware en een RFID-lezer met hardware-en softwareondersteuning.

 

 

 

 

Specificaties

Terug naar: Labels laboratorium