Telnr. +31(0)346 269090

 

Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
Setaram Themys flashSetaram Themys flashSetaram Themys flash

Themys Flash TGA platform

FabrikantSetaram
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Setaram, Themys Flash TGA platform
De THEMYS FLASH van Setaram: voor metingen van temperatuur- en massavariatie onder snelle temperatuurwisselingen. Geschikt voor specifieke toepassingen voor de karakterisering van metalen of keramische materialen.

Omschrijving

Setaram, Themys Flash TGA platform

THEMYS FLASH, voor metingen van temperatuur- en massavariatie onder snelle temperatuurwisselingen.

 

Een snel opwarmend, multi-sample TGA-platform

De THEMYS FLASH is ontworpen rond een specifieke oven die snelle verwarmings- en koelcycli mogelijk maakt. Het simuleert daarom de werkelijke gebruiksomstandigheden van sommige materialen die worden blootgesteld aan veeleisende thermische omstandigheden.

Het integreert een balans die de karakterisering van maximaal 5 monsters gelijktijdig mogelijk maakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het principe van de hang-down balans voor de meest nauwkeurige metingen van massavariatie.

Toepassingen

De THEMYS FLASH is geschikt voor specifieke toepassingen voor de karakterisering van metalen of keramische materialen. Het maakt onderzoek mogelijk van hun reactiviteit onder omstandigheden van snelle opwarming, koeling en thermische wisselingen, zoals in de luchtvaart, ruimtevaart of energieproductie. Het kan ook bepaalde omstandigheden van snelle pyrolyse van biomassa of plastic materialen nabootsen.

 

Waarom is het uniek?

themys flash

 

 

 

Video

Terug naar: Thermische analyse