Telnr. +31(0)346 269090

 

Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
VELP Kjeldahl stoom destillatie unitsVELP Kjeldahl stoom destillatie unitsVELP Kjeldahl stoom destillatie units

Kjeldahl destillatie units

FabrikantVelp Scientifica
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Velp, Kjeldahl destillatie units
Velp Kjeldahl destillatie units

- Voor de stoomdestillatie stap tijdens de Kjeldahl analyse

- Aan de semi automatische UDK 129 of UDK 139 of een volledig automatische stoom destillatie unit UDK149, kan een titrator gekoppeld worden

Omschrijving

VELP Kjeldahl stoom destillatie units

VELP Kjeldahl destillatie units voor de stoomdestillatie stap tijdens de Kjeldahl analyse. De UDK 129 is ontworpen op basis van de klassieke Kjeldahl stikstof bepalingsmethode.

Aan de semi automatische UDK 129 of 139 of een volledig automatische stoom destillatie unit type UDK149, kan een titrator gekoppeld worden. Voor meer automatisering en efficiëntie waarmee naast stoom destillatie ook de titratie cq. de stikstof analyse uitgevoerd kunnen worden zijn er de VELP automatische kjeldahl analyzers UDK159 Kjeldahl analyzer of de UDK169 Kjeldahl automaat

Deze laatste geeft u een hoge mate van automatisering waarbij 24 monsters via de AutoKjel (een buizencarrousel) direct in de UDK169 analyzer geladen worden. Het gehele proces van monster laden, stoom destillatie en analyse loopt volledig automatisch. Waarbij de buizen en de titrator ook gereinigd cq. gespoeld worden voor en na de analyse. De benodigde chemicaliën worden automatische gedoseerd en het afval opgeslagen in daarvoor gekoppelde vaten.

  

Toegankelijke gebruikersinterface en software

De gebruikersinterface en software begeleiden de operator stap voor stap, en geven snelle terugkoppeling bij het instellen van de parameters en het controleren van de analyseresultaten.

In overeenstemming met GLP en ISO, kan toegang worden toegekend aan specifieke collega’s.

Met een optionele upgrade van het softwarepakket, voldoen de UDK 159 en 169 systemen aan de 21 CFR part 11 basiseisen.

Uniek is dat de meeste UDK-modellen beschikken over een verbindingsoptie met het VELP Ermes Cloud Platform, zodat u op afstand het systeem kunt bedienen, toegang hebt tot de database en meldingen ontvangt.

 

Lage kosten

Alle modellen van de UDK-serie zijn voorzien van de door VELP gepatenteerde titaniumcondensor voor de meest efficiënte thermische uitwisseling en een laag waterverbruik.

Het benodigde onderhoud wordt gereduceerd dankzij de exclusieve en nieuwe Technopolymer Splash Head die tot 10.000 analyses mee kan.

 

 


 

 

MODELLEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle modellen. In de onderstaande brochure staat meer specifieke informatie.

 

 

VELP  UDK129  Kjeldahl Destilatie Unit

VELP F30200125 UDK129

De UDK 129 is de VELP-distillatie unit op instapniveau die een ideale oplossing garandeert voor een breed scala aan laboratoria die op zoek zijn naar een betrouwbare instrument met beperkte automatisering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De UDK 139 Semi-Automatische Kjeldahl-Destillatie-unit.

VELP F30200135 UDK139

 

De UDK 139 is een semi-automatische distillatie unit die ideaal is voor lage tot gemiddelde monsterdoorvoer. De exclusieve interface, software en de connectiviteitsoptie geven de UDK 139 eigenschappen van high-end instrumenten in een semi-automatische analyzers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VELP UDK149  Automatische Kjeldahl Destillatie Unit

 

VELP F30200145 UDK149De UDK 149 is een VELP volautomatische distillatie-eenheid met externe potentiometrische titratoraansluiting geoptimaliseerd voor de meest voorkomende automatische titrators, om volledig automatische werking te garanderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VELP  UDK159  Automatische Kjeldahl Analyzer


VELP F30200155 UDK159De UDK 159 combineert alle voordelen van een volautomatische distillatie met de extra voordelen van geïntegreerde colorimetrische titratie (AOAC goedgekeurd). Een krachtig alles-in-één systeem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VELP  UDK169  Automatische Kjeldahl Analyzer voor high sample throughput. Voor een volledig geautomatiseerde Kjeldahl analyse voor high througput

 

VELP F30200165 UDK169

De UDK 169 is de volledig geautomatiseerde distillatie unit met een geïntegreerde colorimetrische titrator voor eersteklas prestaties en continue werking. Het biedt de hoogste monsterdoorvoer koppeling aan de AutoKjel autosampler, voor het meest productieve systeem dat beschikbaar is. Laad gewoon uw monsters en loop weg: het systeem analyseert alle monsters zonder toezicht en slaat de resultaten op.

 

 

 

 


 

Specificaties

Video

Terug naar: Kjeldahl analyzer