Telnr. +31(0)346 269090

 

Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
vloeistof processor, microfluidizer, homogenisator, MicrofluidicsVloeistofprocessoren Microfluidicsvloeistof processor, microfluidizer, homogenisator, Microfluidics

Vloeistof processoren, overzicht

FabrikantMicrofluidics
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Microfluidics, vloeistof processoren - overzicht
Overzicht van Microfluidics vloeistofprocessoren, microfluidizers

Omschrijving

Vloeistofprocessoren, microfluidizers l Microfluidics

De microfluidizers van Microfluidics zetten de standaard op het gebied van nano emulsies en nano-deeltjes applicaties in de farmacie, biotechnologie en cosmetica.

Dit is de technologie voor het gericht verkleinen van deeltjes in vloeistoffen bij een constante druk conform een constant distributieprofiel met als gevolg een gegarandeerd reproduceerbaar proces waardoor opschalen van lab naar productie echt mogelijk is.

Het hart van de microfluidizer is de interactie-kamer met de unieke “parallel path microchannel” architectuur waar de deeltjes tot op nano-niveau worden verkleind door de hoge afschuifkracht en druk die kan oplopen tot 40.000 PSI, oftewel ruim 2.750 Bar.

Dit resulteert in een meer uniforme deeltjesgrootte, betere productstabiliteit, langere houdbaarheid, hogere opbrengst, lagere sterilisatiekosten en dus lagere productiekosten.

Het kiezen van een processor kan tijdrovend en uitdagend zijn. Hiervoor heeft Microfluidics de product Selector Tool ontwikkeld. Deze interactieve tool neemt het giswerk weg bij het selecteren van een high shear processor die aan uw behoeften voldoet. Klik hieronder om naar de tool te gaan. 

 

 

 

PRODUCT SELECTOR TOOL - KIES UW HOMOGENIZER HOGE DRUK

 Product Selector 1

 

 Specificaties

Terug naar: Vloeistof processoren