Telnr. +31(0)346 269090

 

Brady-BMP51-BMP53EFFICIËNT EN DUURZAAM LABELEN VAN MONSTERS

De Brady BMP51 en BMP53 labelprinters kunnen snel duidelijke en resistente laboratorium labels ontwerpen en afdrukken. Met de nieuwe Brady BMP51 en BMP53 labelprinters zijn laboratoriummonsters heel eenvoudig van een duidelijke identificatie te voorzien.

Van centrifugebuisjes, cryo-buisjes en objectglazen tot rietjes en weefselcassettes. Beide printers zijn ontwikkeld om snel duidelijke en resistente labels te ontwerpen en af te drukken.


 

 

 

 

De duurzame labelmaterialen zijn speciaal ontwikkeld voor laboratoriumomgevingen en bestand tegen de meest extreme temperaturen van -196 °C tot +130 °C. De labelprinter is verkrijgbaar met (BMP51) of zonder (BMP53) qwertytoetsenbord en print met een resolutie van 300 dpi.

Dankzij de nieuwste Smart Cell-technologie zijn binnen een paar seconden materialen te vervangen: plaats de cartridge in het apparaat en de printer doet de rest. Het ingebouwde snijmes, de eenvoudig te laden cartridges en de drie batterij-opties, maken deze printer tot een krachtige printer waarmee iedereen op zijn eigen werkplek zonder problemen labels kan printen.

De Brady BMP51/53 printer beschikt over Bluetooth-technologie om eventueel draadloos te printen. Bij gebruik van de printer in combinatie met de gratis Brady Mobile App en een Android Smartphone, is het heel gemakkelijk om labels te ontwerpen en af te drukken. Ook kan snel en eenvoudig verbinding worden gelegd met een pc, waar met behulp van de Label- Mark Labelingsoftware een Brady label kan worden ontworpen.

laboratorium etiketten printers l Overzicht etiketten l labels l Overzicht labeling software