Telnr. +31(0)346 269090

 

Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
Berner, Claire, Pro, 3-filter, cytotoxisch, veiligheidskastBERNER Claire Pro 3-filter cytotoxische veiligheidskastBerner, Claire, Pro, 3-filter, cytotoxisch, veiligheidskast

Cytotoxische veiligheidskast, Claire Pro 3-filter

FabrikantBerner
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Berner, Claire Pro 3-filter cytotoxische veiligheidskast
Berner, Claire Pro 3-filter cytotoxische veiligheidskast :duurzaam, gebruikersvriendelijk, intuïtief en veilig

Omschrijving

Berner, Claire Pro 3-filter cytotoxische veiligheidskast

Bioveiligheidskasten van Berner, klasse II, zijn duurzaam, gebruikersvriendelijk, intuïtief en veilig

Een ingebouwde lichtband, goed zichtbaar vanuit de verte, informeert via een kleurcodering (rood of groen) over de actuele veiligheidstoestand van het kabinet en waarschuwt de gebruiker tijdig en duidelijk voor potentieel besmettingsgevaar.

De kasten hebben drie standen. In de Eco-modus wordt de luchtstroom voortdurend aangepast, zodat het bioveiligheidskabinet zeer stil en met zo min mogelijk energie functioneert. De standaardmodus biedt de gebruiker de perfecte balans tussen prestaties en energiebesparing.

De GMP-modus voldoet aan de hoogste eisen. Net boven de ruit bevindt zich een aanraakscherm met veiligheidsinstructies en duidelijke pictogrammen.

Alle veiligheidsgerelateerde parameters, zoals luchtstroomsnelheden en stand van de ruit, worden weergegeven in grote grafische afbeeldingen. Storingen worden duidelijk aangegeven, met suggesties voor het verhelpen.

Lees meer over  Berner veiligheidskasten

Specificaties

Terug naar: Cytostatica veiligheidskabinetten