Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
printer, j2000, brady, kleurenprinter, laboratoriumprinter j2000-brady-kleurenprinterprinter, j2000, brady, kleurenprinter, laboratorium

BradyJet J2000, kleuren labelprinter

FabrikantBrady
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Brady, BradyJet J2000 kleuren label printer
Brady kleuren label printer, BradyJet J2000

- Identificeer stalen met kleuren voor meer productiviteit

- Print betrouwbare labels

- Compacte afmeting printer (26,4 op 38,9 cm)

Omschrijving

Brady, laboratorium kleuren etiketten printer, BradyJet J2000

Identificeer stalen met kleuren voor meer productiviteit

Hoe meer stalen en laboratorium moet verwerken, hoe tijdrovender het wordt om een specifiek staal terug te vinden.

Als oplossing hiervoor stelt Brady kleurcodes voor stalen voor, die kunnen worden aangebracht met de BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter.

Zo blijven laboratoria productief en verliezen ze niet te veel tijd bij het zoeken naar stalen.


Sorteer stalen op kleur

De BradyJet J2000 kleurenlabelprinter kan ieder kleur printen op betrouwbare labels voor laboratoriumstalen.

Aan de hand van kleurcodes kunnen laboratoriumspecialisten de verschillende soorten stalen snel herkennen.

Met meer dan 16 miljoen kleurenvariaties kunnen gebruikers elke dag van kleur wisselen of een andere kleur gebruiken per toepassing, opslagmethode of dringendheid, afhankelijk van de noden van hun laboratorium.

Naast full colour printing kan de BradyJet J2000 ook printen met 4800 dpi fotokwaliteit voor duidelijk leesbare gegevens of barcodes die met een goede scanner perfect kunnen worden gelezen.

Print betrouwbare labels

De BradyJet J2000 print op Brady’s betrouwbare labels voor laboratoriumstalen die verkrijgbaar zijn in afmetingen en vormen die geschikt zijn voor de meeste stalen, inclusief buisjes, flacons, cryocontainers, schaaltjes, plaatjes en glaswerk.

Deze labels zijn ontworpen om te blijven kleven en leesbaar te blijven bij bedrukking met een Brady-printer, zelfs als ze opgeslagen worden in vloeibare stikstof en in vriezers, of bij gebruik in heetwaterbaden of autoclaven.

De labels voor laboratoriumstalen van Brady zijn ook bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën in laboratoria, zoals aceton, ethanol, tolueen, xyleen en IPA.

Met zijn compacte afmetingen (26,4 op 38,9 cm) neemt de BradyJet J2000 weinig plaats in en is hij heel handig en gemakkelijk te gebruiken.

Veerbelaste Bradylabelrollen kunnen in minder dan 20 seconden worden gewisseld en met de automatische labelinstelling is de printer in geen tijd klaar om te printen.

Met een printsnelheid tot 101,6 mm per seconde kunnen zelfs grotere labels voor stalen met kleurcodes snel op aanvraag worden geprint.

Printerspecificaties Brady Jet J2000 kleuren label printer  salm en kipp lab apparatuur

 

 

 

Specificaties

Terug naar: Desktop printers