Telnr. +31(0)346 269090

 

Zoek in alle pagina's

PDF
Printen
dumas, element, analyzer 720, 721, Velpdumas analyzer 720, 721, Velpdumas, element, analyzer 720, 721, Velp

Dumas analyzers, NDA 701, 702

FabrikantVelp Scientifica
Beschikbaar:niet meer op voorraad 0 product(en)
Productnr.:Velp, Dumas analyzers, NDA 701, NDA 702
Dumas-elementanalyzer, type NDA 701 of NDA 702 is de beste oplossing voor laboratoria met medium tot hoge monster doorvoer, die op zoek zijn naar een snelle en veilige analyzer

Omschrijving

VELP, Dumas analysers NDA 701 en NDA 702

De perfecte oplossing om uw productiviteit te maximaliseren

  • NDA 701 of 702 Dumas-elementanalyzer is de beste oplossing voor laboratoria met medium tot hoge monster doorvoer, die op zoek zijn naar een snelle en veilige analyser;
  • De NDA 701 wordt aangedreven door de DUMASoft TM -software en analyseert het N / Proteïne-resultaten in slechts 3 tot 4 minuten;
  • De analyzer werkt volledig zonder toezicht en de data kunnen lokaal of in de Cloud worden opgeslagen;
  • De NDA 701 en 702 Dumas analyzers zijn aanzienlijk sneller, gemakkelijker en veiliger in gebruik dan een traditioneel Kjeldahl-systeem;
  • De NDA analyzers zijn veilige analyzers die geen agressieve chemicaliën of tijdrovende analysestappen vereisen, bereid gewoon uw monster voor en loop weg!

 

Velp Dumas analyzers 1 Velp Dumas analyzers 2
NDA 701 Dumas-analyzer  NDA 702 Dumas analyzer

 

De NDA 702 kan tevens werken op zowel Helium als Agron als draaggas.

Veelzijdige analyser voor zowel vaste als vloeibare monsters

Met de NDA analyzers kunt u verschillende matrixes van vaste, halfvaste en vloeibare monsters tegelijkertijd laden. De VELP NDA elementanalyzers zijn ontworpen om 24/7, 365 dagen per jaar te werken en snel en eenvoudig routineonderhoud uit te voeren. De autosampler wordt geleverd met een schijf van 30 posities en kan worden uitgebreid tot 120 samples.

De lage LOD-detectielimiet van 0,003 - 0,001 mgN en een RSD lager dan 0,5% (EDTA) verzekeren u van zeer nauwkeurige resultaten en uitstekende reproduceerbaarheid.


Efficiëntie voor uw lab

Met de NDA serie kunt u tot 1 g monster analyseren en verlaagt u de bedrijfskosten dankzij VELP-engineering en originele verbruiksmaterialen met een langere levensduur. Bovendien maakt de NDA 702 kostenreductie mogelijk met betrekking tot de beschikbaarheid van helium dankzij de keuze om Argon als draaggas te gebruiken.

- De NDA LoGasTM TCD werkt zonder referentiegas en garandeert nauwkeurigheid en precisie;
- Zeer laag zuurstofverbruik dankzij geoptimaliseerde verbranding;
- De onderhoudsvrije DriStepTM-sifon is een fysieke sifon die 99% van het water verwijdert, waardoor de kosten van chemicaliën worden verlaagd;
- De analyzers zijn eenvoudig te installeren en is extreem compact, waardoor u waardevolle werkruimte in uw laboratorium bespaart


VELP TEMS-technologie vermindert afval drastisch in vergelijking met natte chemische N / proteïne-bepalingsmethoden.

 

Werkingsprincipe van de NDA stikstofanalyzer

De Velp Dumas-methode begint met de verbranding van het monster dat plaatsvindt in de verbrandingsoven (CF) bij een temperatuur hoger dan 1000 ° C om elementaire verbindingen te verkrijgen.

Waterafscheiding wordt uitgevoerd in 2 stappen. De eerste is de onderhoudsvrije fysieke trap/val DriStep ™ (WT1) die strategisch is geplaatst na verbranding en de tweede is een chemische trap (WT2) die zorgt voor de volledige verwijdering van ca. 1% restwater.

Tussen de twee traps stroomt de gasstroom door de reductieoven (RF) waar NOX-verbindingen worden omgezet in moleculaire stikstof N2.


VELP CO2-adsorbers

Daarna wordt de CO2 opgevangen door de unieke zelfherstellende VELP CO2-adsorbers.


Als laatste wordt het elementaire stikstof gedetecteerd door de innovatieve thermische geleidbaarheidsdetector TCD LoGas ™, die de data naar DumaSoft TM stuurt om de hoeveelheid stikstof en proteïne te berekenen.


DUMASoft ™ Intuïtieve bediening


De NDA Dumas analyzers zijn ontworpen om maximaal gebruiksgemak te garanderen met de intuïtieve gebruikersinterface van DUMASoftTM. Met de software beheert u in één oogopslag de status van het instrument.

Het opzetten van een analyse is uiterst eenvoudig. De database en real-time grafiek zijn gemakkelijk toegankelijk en door de balans te verbinding met de PC software gaat het voorbereiden van een test nog sneller.

De DUMASoftTM bevat een uitgebreide bibliotheek met vooraf geïnstalleerde methoden, meertalige ondersteuning en rapportagefuncties met export naar .csv, LIMS e.xls-formaat. U maakt en beheert kalibratiecurves, wijs een naam toe aan de methode waardoor deze altijd klaar staat om de meest geschikte methode te gebruiken. Met de software kunt u gemakkelijk een volledige lektest uitvoeren. U kunt kiezen of u deze op het hele circuit of per zone wilt uitvoeren, bijvoorbeeld na het vervangen van een verbruiksartikel.

DUMASoftTM software

 

Waarde toevoegen aan automatisering via de cloud

Dankzij de connectiviteit met VELP Ermes wordt u in staat gesteld om routinematige werkzaamheden te verminderen dankzij de realtime monitoring van uw elementanalyzer, waar u ook bent en op elk moment.

De NDA701/702 zijn ontworpen voor continu werken met volledig geautomatiseerde processen. VELP Ermes stelt u in staat om meerdere instrumenten, verbruiksartikelen en workflows te beheren en de diagnosetijd drastisch te verkorten om een superieur serviceniveau te garanderen met maximale gegevensbeveiliging.

Met onmiddellijke meldingen en waarschuwingen bent u altijd op de hoogte van de status van uw analyse en dankzij de onderbreking op afstand heeft u volledige controle over uw processen en zorgt u voor maximale veiligheid.

Krijg in alle veiligheid toegang tot de database van uw instrument via het VELP Ermes-platform en werk samen met uw collega's om rapporten te maken en te delen vanaf pc, smartphone en tablet.

 

VELP Ermes-platform

 

 

Specificaties

Terug naar: Eiwitanalyse en stikstofanalyse