Telnr. +31(0)346 269090

 

Foto Nino Labinterior

Nino Labinterior

Nino Labinterior is een Zweedse fabrikant van (biologische) veiligheidswerkbanken

Sinds januari 2022 verzorgt SALM EN KIPP vanuit Breukelen de verkoop, installatie en technische ondersteuning van Nino Labinterior producten. De Zweedse fabrikant Nino Labinterior produceert:

biologische veiligheidswerkbanken,

3-filter cytostatica werkbanken,

laminaire flow kasten,

isotoop werkbanken,

Isolators,

zuurkasten.

 


SALM EN KIPP heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop en service van dergelijke veiligheidswerkbanken, en kan haar klanten daarom direct optimaal van dienst zijn.

Voor SALM EN KIPP waren een aantal zaken doorslaggevend om tot een samenwerking te besluiten; dat de productie in Europa plaats vindt, de korte levertijden, goede kwaliteit, en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien kan Nino Labinterior flexibel inspelen op speciale verzoeken van klanten, iets wat SALM EN KIPP de afgelopen jaren ziet toenemen.

Beide partijen verwachten een sterkte groei in de Nederlandse markt, gezien de hoge eisen die hier worden gesteld aan kwaliteit, technologie, geluidsniveau, energieverbruik en technische ondersteuning. Dat het RIVM voor haar nieuwe pand in Utrecht heeft gekozen voor 150 klasse II bioveiligheidskasten van Nino Labinterior - in 2- en 3-filter uitvoering - spreekt wat dat betreft boekdelen.

Binnenkort gaat Nino Labinterior verder onder de naam Nordic Labtech.