Telnr. +31(0)346 269090

 

 BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter

 

J2000-Brady-kleuren-label-printerBradyJet J2000 Kleurenlabelprinter is een praktische en gebruiksvriendelijke full-colour inkjetlabelprinter die betrouwbare pictogrammen, sitelabels en labels voor laboratoriumstalen met hoge resolutie kan printen.

 

 

 

 

 

 

 

Conforme en opvallende pictogrammen

Met meer dan 16 miljoen kleurenvariaties zorgt de nieuwe BradyJet J2000 ervoor dat klanten hun eigen opvallende veiligheidspictogrammen, tags, leidingmerkers en Lean-instructielabels kunnen printen om de veiligheid en efficiëntie op de werkplek te verhogen en tegelijk te voldoen aan wettelijk opgelegde kleurcodering.

Aan elk pictogram kunnen kwaliteitsvolle afbeeldingen en foto's worden toegevoegd dankzij de hoge afdrukresolutie met fotokwaliteit van 4800 dpi.

Print betrouwbare pictogrammen, tags en labels

De BradyJet J2000 print op Brady's betrouwbare pictogram-, tag- en labelmaterialen voor binnengebruik die blijven kleven en leesbaar blijven bij blootstelling aan vloeistoffen, alcohol en binnenverlichting.

Ze waarschuwen medewerkers voor gevaren of geven hen instructies voor het optimale gebruik of onderhoud van machines.

Gebruiksvriendelijk

Met zijn compacte afmetingen (26,4 op 38,9 cm) neemt de BradyJet J2000 weinig plaats in en is hij heel handig en gemakkelijk te gebruiken.

Veerbelaste Brady-labelrollen kunnen in minder dan 20 seconden worden gewisseld en met de automatische labelinstelling is de printer in geen tijd klaar om te printen. Met een printsnelheid tot 101,6 mm per seconde kunnen zelfs grotere labels voor stalen met kleurcodes snel op aanvraag worden geprint.

Lees hier meer over de BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter